Introducere

Folosirea acestui magazin implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos mentionate.Va recomandam ca, inainte de a efectua comanda, sa cititi cu atentie Termeni si Conditii de utilizare.Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara nicio alta notificare.

Olfactive.ro nu poate garanta ca informatiile prezentate in acest magazin virtual sunt complete, acestea fiind supuse in permanenta update-urilor, de aceea sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem modifica, sterge sau adauga orice informatie pe site.

Informatiile produselor de pe site-ul Hotscents.ro sunt preluate de pe site-urile producatorilor sau reprezentantilor marcilor respective.

 

Definitii

Vanzatorul - o persoana, care in concordanta cu termenii si conditiile contractuale ofera produsul  consumatorului. Este orice persoana fizica sau juridica, publica sau privata, care actioneaza in cadrul activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale in legatura cu contractele care intr? sub incidenta OUG nr. 34/2014, precum si orice persoana care actioneaza in acelasi scop, in numele sau pe seama acesteia.

Consumator  - orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care in concordanta cu termenii si conditiile contractuale, ac?ioneaz? in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale.

Distribuitor (operatorul economic din lantul de distributie) - o persoana fizica sau juridica,autorizata, care, in cadrul activititii sale profesionale, in concordanta cu termenii si conditiile contractuale, fabrica, importa, transporta sau comercializeaza produse ori parti din acestea sau presteaza servicii.

Termeni si conditii - intelegerea contractuala dintre vanzator si cumparator, in conformitate cu termenii si conditiile aratate in aceasta sectiune. Cumparatorul accepta termenii in care este incheiat contractul la momentul transmiterii comenzii, comanda care genereaza efecte juridice de la momentul incheierii contractului de vanzare prin confirmarea si acceptarea comenzii de catre vanzator. Cumparatorul se obliga sa ia la cunostinta prezentele conditii, conditii pe care se considera ca le-a acceptat din momentul transmiterii comenzii catre vanzator.

Recipientul Olfactive – este format din doua parti : o carcasa de aluminiu de diferite culori pe care este gravata/printat brandul Olfactive, iar a doua a partea din interior, doza de reincarcare numite refill, ce este formata dintr-un pulverizator si un recipient mic de sticla de 8ml care contine parfum.

 

Date de conctact/identificare ale firmei

            Vanzator si operator al site-ului online olfactive.ro este SC LUN LOR ON-LINE SRL, inregistrata in Registrul comertului J4/678/2012, CUI 30438070, cu sediul in Bacau, str.Unirii 32 B 21.Pentru informatiile de contact va rugam accesati seciunea “Contact” a site-ului.

 

Politica de confidentialitate

            Olfactive.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.Olfactive.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

 

Comanda si preturi/taxe

Cumparatorul poate efectua comenzi prin adaugarea produsului/lor in cosul de cumparaturi urmand apoi pasii in care va selecta modalitatea de plata si va introduce detaliile de contact si de livrare. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi in lipsa finalizarii comenzii nu atrage dupa sine inregistratrarea unei comenzi si implicit nici rezervarea automata a produsului.Dupa finalizare, detaliile comenzii se pot verifica atat in atasamentul mesajului de confirmare cat si in sectiunea comenzile mele din contul de utilizator de pe site-ul nostru.

Prin finalizarea comenzii cumparatorul agreaza ca toate datele furnizate, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate.

Orice comanda se plaseaza on-line.Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscal care se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite pe mail.Olfactive.ro isi rezerva dreptul de a mofica preturile fara o notificare in prealabil.

Taxele de livrare sunt urmatoarele: Pentru orice comanda plasata taxa livrarii este de 15 RON pentru metoda de plata ramburs si 12 RON pentru metoda de plata card de credit.

Dupa ce ati efectuat o comanda veti fi contactat in cel mai scurt timp posibil pentru a vi se comunica informatii despre data livrarii (telefon, sms sau mail).

Livrarea produselor se face in orice localitate din Romania prin intermediul curierul rapid (Cargus, Fan curier)

 

Reclamatii si retur

                In cazul in care ati achizitionat produse de la noi si doriti sa depuneti o plangere, va rugam sa luati legatura cu departamentul suport clienti, prin e-mail office@olfactive.ro sau la telefon 0754669933.

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati orice produs Olfactive.ro. Daca nu sunteti multumit de calitatea produselor cumparate, ne puteti contacta pentru returnare in termen de 14 zile si noi va vom inapoia contravaloarea produselor achitate de dumneavoastra.

Legislatia romana prevede: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului." (Ordonanta Guvernului nr. 34/2014).

Produsele cumparate trebuie returnate in ambalajul original, asa cum au fost livrate, fara semne de uzura sau murdarie, altfel ele nu vor fi acceptate drept retur. Va multumim pentru intelegere.

 

Garantarea produselor 

                Olfactive.ro lucreaza doar cu distribuitori autorizati, provin din surse autorizate de la fiecare producator in parte si vin insotite de: Factura Fiscala si Declaratia de Conformitate pentru produsele achizitionate din Romania.

                Olfactive.ro iti face decantarea(transferul) parfumului din ambalajul original in recipientul olfactive fara a strica compozitia parfumului provenita din ambalajul original.Transferul se face cu ustensile profesionale special produse pentru decantarea parfumurilor dintr-un recipient in altul.

 

Drepturile de autor

Toate informatiile si elementele (grafica Web, texte, programe etc.)prezentate pe www.olfactive.ro reprezinta proprietatea SC LUN LOR ON-LINE SRL; folosirea acestor informatii fara acordulSC LUN LOR ON-LINE SRL  se pedepseste conform legilor in vigoare. In cazul in care indentificati materiale care intra sub incidenta drepturilor de autor va rugam sa ne contactati la office@olfactive.ro 

 

Clauze finale

SC LUN LOR ON-LINE SRL  isi rezerva dreptul de a actualize in orice moment continutul website-ului www.olfactive.ro, precum si  Termenii si Conditiile de utilizare, fara nicio instiintare prealabila si fara indeplinirea vreunei alte formalitati fata de utilizatori. Orice modificare de acest fel va intra in vigoare din momentul afisarii acesteia pe site. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Ne dorim întotdeauna o solutionare amiabila a oricaror dispute. In calitate de consumator, aveti acum aceasta optiune. Autoritatea competent? în România este Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, http://www.anpc.ro/.